Kémény-Bau Plus Kft.

Kémények bélelése,
Tetőjárda rendszerek

2040 Budaörs, Kaktusz utca 1.

H-CS: 8:00 - 16:30 Péntek: 8.00 - 13:00

Üdvözöljük a Piactéren!

Tisztelt Látogató!

Cégünk 1990-ben alakult.

Munkatársaink a mindenkori követelményeknek megfelelően nagy szaktudással járulnak hozzá sok-sok évek óta a kémények tervezésétől egészen a szakhatóság bizonyítvány beszerzéséig. Munkáink során mindig arra törekedünk, hogy a biztonság, megbízhatóság, precizitás jelei látható legyen munkáinkon.

Továbbá széleskörű szolgáltatásainkhoz tartozik:

Cégünk akár tervezéssel együtt  is vállalja a kivitelezéseit így a megrendelőnek egyszerűbb és átláthatóbb a folyamat mert a kivitelező és a tervező folyamatos kapcsolatban vannak egymással és hamarabb tudnak  módosítani a megrendelő elképzelésein változtatásain.

Akár kéménybélelés, szerelt kémény, fűtés korszerűsítés, kondenzációs égéstermék elvezetés,  tetőjárda, kéményseprőjárda, mászóhágcsó, tűzlétra, szellőztetés,  hő visszanyerő kivitelezések, mi garantáljuk, hogy gyorsabb átláthatóbb egyszerűbb a kivitelezés.

Fontos, hogy a Kémény-Bau Plus Kft ÉMI által kibocsátott fényképes igazolvánnyal rendelkezik, az égéstermék-elvezetés kivitelezésére vonatkozóan, továbbá fényképes gázigazolvánnyal rendelkező szakemberek, illetve Magyar Mérnöki Kamara által kiadott tervezői jogosultsággal rendelkező Épületgépész mérnök kolléga segítségével tudjuk biztosítani a beruházás teljességét, precizitását.

Ha Önnek bármilyen problémája van kéményével, mi megoldjuk!
Hívjon bizalommal! Tel.: 06 20 427 70 22  –  
kemenybau@gmail.com

Cégünk 2001 óta foglalkozik biztonsági tetőjárda ( kéményseprőjárda ) rendszerek forgalmazásával, építésével és kiépítésével.

Az általunk forgalmazott tetőjárda rendszerek mindegyike rendelkezik teljesítmény nyilatkozattal, CE,ÉMI engedéllyel Tetőhorgok MSZ EN 517:2006,Tetőjárdák,Tetőlépcsők MSZ EN 516:2006 szerint. A tetőjárdát a tetőszerkezethez rögzítve a kéményseprő biztonságosan megközelítheti a kéményt ellenőrzés céljából. A kéményseprő-ipari szolgáltatást a kéményseprő vállalat, külön jogszabályban és feltételekkel gyakorolja. A kötelező közszolgáltatás ellátásához a helyi feltételeket a tulajdonosnak kell biztosítania.

Ha kíváncsi árainkra projekt esetén kérjen egyedi ajánlatot. Kis és nagykereskedőket egyaránt kiszolgálunk.

Kéménybau Plusz Kft. - Logó
EMI által 2008-ban minősített cég
EMI által 2017-ben minősített cég

Termékeink